Jumet parandav kehapalsam Porgand & Mango, 300 ml / 220 g

17,90

Ausõna, sellel tootel on selline lõhn ja värv, et soovid seda süüa…

100% looduslik kehapalsam mangovõi ja porgandiõliga pehmendab kuiva nahka ja annab sellele kuldse jume. Aitab päevitust pikemalt hoida ja süvendada.

Mangovõi ja E-vitamiin sisaldavad rohkelt looduslikke antioksüdante, loovad nahale kaitsekihi.

Veevaba koostis, sobib tundlikule nahale.

41 laos

KASUTAMINE

Kuna meie kehapalsamit ehk tahket kehakreemi võib käsitleda kui tahket kehaõli, siis seda on kõige tulemuslikum kasutada pärast dušši, kui nahk on veel kergelt niiske: mangovõil on võime siduda niiskust nahka ja nii jääb nahk pikalt pehme ja niisutatud. Proovi kasutada näiteks õhtul enne uinumist – hommikuks on terve keha beebipehme! (Ei jäta voodilinadele ega riietele õliseid plekke.)

Võib kasutada nii kehal, aga ka kätel (leevendab edukalt külmakahjustusi talvisel ajal), näol (ei ummista poore).

Enne ostu veendu, et Sa ei ole allergiline koostisainetele – näiteks apelsini- või laimiõlile jne. 

KOOSTISAINED

Mangifera indica seed oil (mango), Helianthus annuus seed oil (päevalill), Cocos Nucifera fruit oil (kookos), Tocopherol (E-vitamiin), Vanilla Planifolia fruit extract (vanilje), Citrus Sinensis peel oil (apelsin), Cymbopogon Flexuosus herb oil (sidrunhein), Citrus Aurantifolia peel oil (laim), Citral*, Citronellol*, Linalool*, Limonene*

*looduslikud õlid võivad sisaldada allergeene

HOIUSTAMNE

Kuna tegu on loodustootega, soovitame pärast purgi avamist see ära kasutada viie kuu jooksul. Et toode paremini säiliks, on ideaalne seda nahale kanda spaatliga. Säilitada temperatuuril kuni +25 °C, otsese (päikese)valguse eest kaitsult, kuivas ruumis. Jälgi, et kehakoorija hoiukoha läheduses ei oleks otseseid kuumaallikaid (radiaatorid, ahjud, soojad kodumasinad nagu pesumasina pealne ala).

Kui nahk on kuiv ja kare, tähendab see sageli, et nahal napib looduslikku rasu. Selleks, et taastada naha pehmus ja elastsus, tuleks seda rikastada looduslike õlidega, mis sisaldavad nahale omaseid rasvhappeid. Nii taastub ka naha loomulik kaitsevõime ja nahk paraneb kiiremini.

Meie tahke kehakreemi ehk kehapalsami põhikoostisosa on mango tuumadest pressitud tahke õli, mis aitab säilitada naha loomulikku niiskust ja tõstab selle elastsust.

Oleme kehapalsamit rikastanud taimset päritolu E-vitamiiniga, mille mõte on ühelt poolt looduslikku palsamit hoida värskena, aga teisalt sisaldab E-vitamiin rikkalikult antioksüdante, mis aitavad kaasa kollageeni tootmisele ja naharakkude uuenemisele.

Kehakreemi lõhnabuketi moodustavad magus apelsin ja särstakas laim ning sidrunhein, mis rikastatud meelelise vaniljega.

Märksõnad ja sobivus: väga kuiv kuni normaalne nahatüüp, kahvatu nahk, vananemisilmingute leevendamine, intensiivhooldus

Raskusaste: 4/5 Tegu on meie kõige kergema kehapalsamiga, mis sobib hästi aastaringselt kahjustada saanud kuiva nahka taastama, sobib tundliku nahaga inimesele, kes ei talu kõiki kreeme.

Lõhna raskusaste: 3/5 Keskmise raskusastmega lõhn, milles on tunda peamiselt tsitruselisi. Kehakreemi lõhn ja värv on 100% looduslik.

100% looduslikud või loodussõbralikud koostisained. Pakendatud 100% taastöödeldavasse PET-purki.

NB! Kasutatud ja pestud PET-purke korjame ka tagasi, et neid steriliseerimise järel uuesti kasutada.

vegankosmeetika

Lisainfo

Kaal 0,215 kg
Mõõtmed 9,3 × 9,3 × 6 cm
Maht

250 ml

Netokaal

150 g

Pakend

Jar with lid (PET01; PP05)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jumet parandav kehapalsam Porgand & Mango, 300 ml / 220 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga