fbpx

Miks on silmaümbruskreemi vaja? Missuguses vanuses?

Silmaümbruskreemi üle visatakse tihti nalja – miks on silmadele eraldi kreemi vaja, eriti kuna silmaümbruskreem on vaat et kallimgi kui tavaline näokreem.

Tõde on aga halastamatu – just see piirkond näitab esimesena enneaegse vananemise märke…

silmaümbruskreem

Siin on 4 põhjust, miks on silmaümbruskreemi vaja kasutada:

1. Silmade ümbrus vaneneb esimesena

Silmade ümbruses on nahk mitu korda õhem kui ülejäänud näol. Seetõttu tekivadki silmade ümber esimesena kortsud ja nahk lõtvub.

Silmaümbruskreemid on spetsiaalselt selliselt formuleeritud, et aidata võidelda enneaegse vananemisega selles piirkonnas. Need sisaldavad koostisaineid, mis stimuleerivad kollageeni ja elastiini tootmist.

BonMerité sära andev silmaümbruskreem sisaldab koensüüm Q10t, mis on võimas antioksüdant ja aitab kaasa naha uuenemisele.

2. Silmade ümbrus toodab vähem rasu

Kuna silmade ümbruses olev nahk toodab vähem rasu kui ülejäänud näonahk, on silmaümbruskreemide koostises eriti suur rõhk asetatud nendele koostisosadele, mis tõmbavad niiskust nahka – näiteks hüaluroonhape.

BonMerité sära andev silmaümbruskreem sisaldab mitmekordselt hüaluroonhapet, võrreldes ülejäänud sarja näokreemidega.

3. Silmade ümbrus vajab erilisi koostisosi

Silmaümbruskreemid sisaldavad tihti spetsiaalselt selle piirkonna probleemidele suunatud komponente. Näiteks on silmade ümbruses tihti probleemiks tumedad laigud ja tursed – nende probleemidega võitlemisel on tõhusaks koostisaineks kohviekstraktis sisalduvad kofeiin ja klorogeenhape. Need aitavad parandada nahaalust vereringet, seeläbi paranebki naha välimus ning vähenevad tursed.

BonMerité sära andev silmaümbruskreem sisaldab rohelistest kohviubadest ehk toorkohviubadest valmistatud ekstrakti, mis sisaldab kofeiini, klorogeenhapet ja flavonoide.

4. Silmade ümbrus on tundlikum

Võrreldes ülejäänud näonahaga on silmade ümbrus tundlikum. Selle piirkonna hooldamiseks kasutatakse silmaümbruskreemides spetsiaalseid koostisaineid.

BonMerité sära andev silmaümbruskreem sisaldab nahka rahustavat allantoiini, aaloemahla ja kaera- ning põldosjaekstrakte.

Alustades silmaümbruskreemi kasutamist varakult, on võimalik enneaegset vananemist ennetada ja tulevikus tekkivaid probleeme ära hoida.

 

Silmaümbruskreemi võib kasutama hakata juba 20ndates eluaastates, sest juba siis algavad esimesed vananemisprotsessid nahas.

silmaümbruskreem