fbpx

Küpsised

Küpsisteks kutsutakse väikeseid tekst-andmefaile, mis salvestuvad erinevatel veebilehtedel käies külastajate arvutitesse ja nutitelefonidesse. Seda metoodikat kasutatakse selleks, et veebilehed toimiksid külastajate jaoks kiiremini ja mugavamalt. Teisisõnu, kui külastad sama veebilehte teist korda, toimib see Sinu jaoks sujuvamalt. BonMerite.com küpsisfailide eest vastutab ja neid haldab lehe omanik ja operaator Mermel Trade OÜ (hi@bonmerite.com, 56 977 881).

Mida küpsisfailid sisaldavad või teevad?

“Küpsis”-fail sisaldab infot, kuidas sa varem sel konkreetselt veebilehel käitusid – infot kogutakse ainult selle konkreetse veebilehe kohta.

Muuhulgas salvestab “küpsis” Sinu kasutajanime, eelistused, kirjasuurused, keele jne. Näiteks – kui esmakordselt lehele minnes avaneb mõnikord mõni pop-up reklaam või küsitlusaken, siis järgmisel korral seda enam ei avata. Nii ei pea te neid iga kord oma infot uuesti sisestama, kui saidile tagasi tulete või lehekülgi sirvite. Kui esmakordselt mõnda veebisaiti külastades tuleb anda küpsiste kasutamiseks nõusolek, siis teist korda seda sama protsessi enam tegema ei pea, välja arvatud, kui kustutate käsitsi küpsised ise ära. “Küpsiseid” saab nimelt iga kasutaja soovi korral hiljem ka kustutada – selleks on Sinu veebibrauseril (nt Chrome, Safari jne) sätete või settingute all eraldi moodul.

NB! Küpsistega seotud teavet ei kasutata teie isiku kindlaks tegemiseks ning andmeid ei jagata kolmandatele osapooltele, välja arvatud, kui see on vajalik teie kasutuskogemuse parandamiseks lehe parandamisel. Mermel Trade OÜ kinnitab, et bonmerite.com lehel loodud andmeküpsiseid kasutatakse ainult sel lehel eelpoolkirjeldatud eesmärkidel.

Põhjalikumalt küpsiste haldamisest:

Võite küpsiseid kontrollida ja/või kustutada vastavalt oma soovile. Vt aboutcookies.orgEnglish. Võite kustutada kõik juba teie arvutis olevad küpsised ning enamikku brausereid saate seadistada selliselt, et küpsiste paigaldamine oleks tõkestatud. Sellisel juhul võite aga olla sunnitud kohandama teatavaid eelistusi käsitsi iga kord, kui saiti külastate, ning mõned teenused ja funktsioonid ei pruugi toimida.